Sveatoslav Mazur: Curățirea planetei a trecut la faza activă

După ce eu, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a  Cavalerilor Mesei Rotunde, am izgonit duhurile rele de pe Pămînt în fața conducătorului său și celor doisprezece cavaleri ai Ordinului soarelui negru, care atît îl  interesa pe Adolf Hitler, în tabăra structurii diabolice s-a  început războiul fratricid. Toate instrumentele vechi ale forțelor răului s-au ciocnit între ei ca niște păianjeni într-un borcan.

Castelul Wewelsburg. Centrul magiei negre Germaniei fasciste

Forțele diavolului, nu avînd acces la exterior și nu avînd adversarul său a început să se distrugă reciproc. În articolele mele despre golem eu am povestit că golemul este invenția diavolului.

http://indigolotos.info/2907/golem-ili-novy-j-frankenshtejn.htm

http://indigolotos.info/2919/golem-poshel-v-ataku.htm

http://indigolotos.info/2972/golem-i-ego-vojsko-voshli-v-zapadnuyu-evropu-na-ocheredi-ssha-i-kanada.htm

Dacă golemul nu găsește dușmanul lui, el se returnează la magicianul care i-a dat naștere, și,  în conformitate cu legea universului, care spune: ce vei semăna, aceea vei culege, începe  să-l distrugă însuși.

Vedem aceeași imagine astăzi pe planeta noastră. Cabaliștii nu au reușit să dezlănțuie un al treilea război mondial. Hoardele lor au ieșit din muncă și astăzi ei înșiși au început să caute pe cei care le-au creat. Și credeți-mă, ei îi vor găsi numaidecît.

Eu din partea mea am explicat deja publicului larg de cititori și telespectatori, că, în conformitate cu voia lui Dumnezeu, am fost în stare să construiesc o matrice de un nou nivel. Ea este deasupra luptei diabolice. Intrarea în ea este închisă cu o membrană, iar ușa îngustă trece numai prin esența mea. Intrarea în lumea nouă este posibilă numai cu ajutorul meu prin inițierea Divină. Și, bineînțeles, toți cei care sunt pregătiți pentru o astfel de inițiere, o vor primi din mîinile mele.

Acum eu am început pregătirea construcției noilor centre de învățămînt, așa-numitele sinchronizatoare pentru învățarea pe planeta noastră ființelor Divine. Nu întîmplător omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, pentru că scopul lui final — să devină o esență Divină cu drepturi depline. Eu I-am întors planeta la Tatăl Atotputernic, și El – Învățătorul nostru și protectorul principal, a început pregătirea unui nou proces de învățare. Sunt sigur că acest proces va începe foarte curînd acțiunea sa victorioasă. Iar la moment, vedem cum luptă nordul cu sudul, vestul cu estul. Cum proiectul abrahamic piere în conflictele interne. Cum cabaliștii fără succes încearcă să-și mențină puterea, și cum în toată lumea a început curățirea  a structurilor diabolice. Acest proces este efemer. Primavara va fi cu siguranta nouă, bună si bucuroasă.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать + семнадцать =