Sveatoslav Mazur: Pentru a realiza sensul vieții, este necesar să «mori» /Partea 3/

Partea 1, Partea 2

Calea mea de accesiune eu am finisat-o și am primit de la Dumnezeu Autotputernicul o oportunitate de a lua tronul puterii absolute. Momentul acesta eu l-am sigilat în clipul video «Moldova Mare», cînd în Butuceni, în noaptea de Paște, Dumnezeu mi-a deschis calea adevărului și mi-a dat oportunitatea de a lua tronul ceresc, tronul puterii absolute. Pentru ce aceasta a fost necesar?

Adevărul este, că lumea Dumnezeului se construiește strict conform canonului , care se numește caduceu. Și pînă cînd lumea este împărțită în părți, pe masculin și feminin, pe est și vest, pe bine și rău, și etc., este imposibil de construit o lume modernă a adevărului, căci doar în unitate corpul planetei dobîndește armonie și stabilitate. Acest corp al unității este posibil de construit doar atunci, cînd două jumătăți de un singur întreg se unesc intr-o singură esență.

Dar este în această acțiune doar o contrazicere. Cînd în electricitate plusul se unește cu minusul, se întîmplă un scurtcircuit electric, adică un conflict. Această contrazicere se poate de eliminat doar într-un caz, cînd între plus și minus apare al treilea element. Sinteza a două principii pe Pămint este posibil doar cu ajutorul Sfîntului Duh. Dar și Sfîntul Duh trebuie să fie conștient, adică concretizat ori materializat, și numai atunci este posibil de construit această lume a unității sau Împărăția Domnului pe Pămînt.

Anume deaceea eu, Sveatoslav Mazur, am devenit acest al treilea element, urcînd la al șaselea nivel al dezvoltării. Așadar, a fost restabilită puterea verticală, dînd lumii posibilitatea de a se uni anume împrejurul esenței sale.

Va urma.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять + 4 =