Sveatoslav Mazur: Moldova Mare /Partea 4/

Partea 1, Partea 2, Partea 3

Stabilirea unei noi ordini mondiale este inevitabilă

 

De ce eu sunt atît de convins, că puterea îmi aparține complet doar mie singurului, și că foarte curînd pe Pămînt din nou va străluci Modova Mare în granițele ei istorice și va veni o nouă ordine mondială? Eu reies doar din științe concrete a lui Dumnezeu, de care dețin în mod deplin. Pentru că eu sunt Isus Hristos, care a venit a doua oară pe Pămînt.

Dar ce este omul?

Omul este o parte separată a lui Dumnezeu. Continuarea lui în informațional-energetică. După ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, adică un specialist la nivel înalt, am construit o nouă matrice pe Pămînt și am încărcat-o cu informație nouă, lumea s-a transferat complet și instantaneu la un nivel fundamental nou de dezvoltare.

Pentru comoditate, să trecem la o limbă clară. Imaginați-vă că toți oamenii fac parte din Internetul global, construit pe reacții chimice, acumulînd energie și informații a unui fel. Dar în locul modelului vechi vine un nou sistem de acțiune la nivel mondial, iar serverul vechi se lichidează, pentru că simultan unica rețea de calculatoare nu poate funcționa în două regime  opuse în înțelesul și în calitate. Anume de aceea  serverul vechi este înlocuit de un nou server care rulează pe o bază fundamental diferită, nu chimică, dar focală, de cîmp.

Așadar,  sistemul vechi, care și-a pierdut serverul său principal, începe să degradeze și să moară, pentru că încă există blocuri informaționale a memoriei în computere separate. Însăși lanțul general deja nu lucrează în regimul precedent, căci el se schimbă cu unul nou.

Acum a apărut întrebarea despre conectarea la o nouă rețea, la un nou server. Calculatoarele vechi care personifică mintea umană degradează, iar cele noi care personifică conștiința nu sunt încă legate. Cine, în această situație, este principalul conducător al planetei? Cel, în mîinile cărora se află acest nou server și care are dreptul să conecteze oamenii la o nouă realitate. Și într-un alt mod nu poate fi.

Progresul se efectuează numai prin mișcarea înainte. De aceea, chiar și în trecut, noi am observat o înlocuire rapidă a unor gadgete de alte gadgeturi, mai vechi.  Același lucru s-a întîmplat la nivelul întregii omeniri. Și fiindcă omul independent nu se diferă în mod fundamental de la un calculator, el este același sistem energetic, vom observa în curînd cum lumea occidentală, evreimea mondială, papalitatea, noblețea neagră, și alte protejații lui Lucifer va pierde mintea, memoria și capacitatea de a gîndi. Ei vor înnebuni și vor degrada complet și sigur. Toate aceste momente eu le-am exprimat și le-am povestit prealabil. Există două modalități de a trece la o nouă realitate: evoluționară — prin muncă comună și conexiune, și revoluționară — prin dezmembrarea violentă a sistemului.

Evreii și umerii lor au ales calea revoluției. Astfel, ei s-au separat de noua ordine mondială. Dar ce se întîmplă cu computerele care pierd hrănirea informațională? Ei încetează să lucreze, adică mor.

Iar eu pe voi, evreilor, v-am avertizat, că voi singuri  vă duceți la autodistrugere.

Va continua.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × 1 =